Medalii mondiale pentru sportivii de la CS Dani-San Zalău

O delegaţie formată din nouă sportivi de la CS Dani-San Zalău a participat zilele trecute la ediţia din acest an a Campionatului Mondial de Karate Shotokan, desfăşurat la Albena, în Bulgaria. După o pregătire intensă, dar şi după rezultate de excepţie obţinute la „Naţionalele” din luna martie, sportivii pregătiţi de Dan Chiş au „acaparat” podiumul şi la „Mondialele” din Bulgaria.

Mihail Chiş, fiul antrenorului Dan Chiş, a devenit cvadruplu campion mondial, de trei ori în probele individuale şi o dată în probele de echipă. Darius Goron a obţinut şi el rezultate foarte bune, cucerind un aur, un argint şi un bronz, toate în probele de kumite individual, dar şi un bronz la kumite echipe. David Almăşan a urcat şi el pe podium, obţinând două medalii de aur şi una de argint.

Nici cei mici nu s-au lăsat mai prejos, Adriana Creţ cucerind o medalie de argint şi trei de bronz, Alex Stan – un argint la kumite shobu ippon, Sofia Hera – un argint şi două bronzuri, iar Antonio Blejan, un bronz la kumite wkf. O poziție onorabilă a ocupat și Darius Hegheduș, locul patru la kumite wkf.

One Thought to “Medalii mondiale pentru sportivii de la CS Dani-San Zalău”

  1. […] o dată în probele de echipă. Darius Gogon a obţinut şi el… Articolul Medalii mondiale pentru sportivii de la CS Dani-San Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment